У Київській області чоловік потрапив під колеса потягу (ФОТО)

Що відомо про трагедію

Поліція Київської області повідомила, що під колеса потягу у темну пору доби потрапив молодий чоловік. Як передають "Коментарі", у відомстві розповіли подробиці трагедії.

За даними правоохоронців, близько восьмої вечора у Бориспільському районі Київської області під колеса потягу потрапив 30-річний чоловік.

"Машиніст застосовував звуковий сигнал та екстрене гальмування, проте уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм житель Черкаської області загинув на місці", — заявили в регіональній поліції.

За фактом порушення правил безпеки руху на залізниці слідчі Бориспільського районного управління поліції розпочали досудове розслідування. В поліції нагадали що залізничний транспорт є зоною підвищеної небезпеки. Правоохоронці закликали бити обережними на залізничних коліях, особливо у темну пору доби, а також використовувати світлоповертаючі елементи одягу. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах на одному з міських підприємств стався вибух. Під час виробничого процесу вибухнула одна з леварних установок. Є один загиблий працівник. Випадок не пов'язаний з військовими діями.

Нагадаємо, у Києві затримали адміністратора ломбарду. В Святошинському районі столиці адміністратор одного із ломбардів купував викрадене майно та зберігав у приміщенні боєприпаси. Фінансова установа розташована на вулиці Булаховського. В приміщенні ломбарду провели обшуки, під час яких вилучили мисливську рушницю, дві бойові гранати, понад 700 набоїв різного калібру, а також ювелірні вироби та інші речові докази.

Читайте також, як депутат та столичний банкір організували схему втечі ухилянтів за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися