У Київській області собаки загризли отару овець

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Білоцерківському районі Київської області фермер знайшов десятки вбитих овець. Про інцидент розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, 25 мертвих овець виявив власник на полі в Білоцерківському районі Київської області. Це сталося у четвер, 2 березня. Фермер звернувся до правоохоронців по допомогу.

"До поліції звернувся 63-річний власник тварин. Чоловік повідомив про те, що сусідські собаки загризли отару його овець в полі села Шкарівка", — повідомили в поліції.

На місці події поліцейські з’ясовували обставини інциденту. Інших подробиць поки що немає.

Нагадаємо, у Києві повернули у власність громади заказник "Троєщинські луки". Північний апеляційний господарський суд задовольнив скаргу столичної влади, що дозволило повернути територіальній громаді Києва 375 гектарів землі заказника у Деснянському районі столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області шахраї від імені влади збирали гроші для української армії. Учасники банди займалися видурюванням грошей з бізнесменів. Шахраї представлялися посадовцями місцевої влади і просили в підприємців "допомоги для ЗСУ". За такою схемою їм вдалося привласнити понад три мільйони гривень.

Читайте також, як у Києві чоловік вкрав у ЗСУ гроші і позашляховик.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися