У Києві в лісі Голосіївського парку заблукала родина

Що відомо про небезпечну сімейну прогулянку

На території Національного природного парку "Голосіївський" у Києві відшукали родину, яка під час прогулянки в лісі заблукала. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію парку.

Відомо, що родина з 13-річною донькою вирішила прогулятися по території Голосіївського, не знаючи місцевості. Люди проігнорували заборону щодо відвідування лісів під час воєнного стану. Прогулянку у лісі продовжували, поки не зрозуміли, що заблукали. Телефонний зв'язок був відсутній.

Відвідувачам парку знадобилось багато часу, щоб знайти місце, з якого змогли зателефонували до рятувальників. У Державній службі з надзвичайних ситуацій зв'язались з працівниками НПП "Голосіївський".

"І тут вперше за прогулянку родина вчинили правильно. Вони залишились біля квартального стовпчика, про який згадали у повідомленні ДСНС. Кілька годин блукання і змерзла, але щаслива родина була знайдена нашими лісниками у 71 кварталі Межигорського лісництва", — розповіли в НПП "Голосіївський".

За час прогулянки лісом родина "наблукала" десять кілометрів.

"Це майже пригодницька історія, тому що закінчилась добре, але не забувайте, лісові масиви підступні — якщо ви не вмієте орієнтуватися, то можете заблукати на години та дні. Цій родині дуже поталанило і їх знайшли, тому що вони змогли зателефонувати і розповісти про свою халепу, але зв'язок є тільки на окремих ділянках лісу", — попередили в НПП "Голосіївський".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Нагадаємо, на мера Києва Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандал з орендою землі в Оболонському районі столиці в парку "Наталка"У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Дивіться також відео розслідування, чому правда про кесон в парку "Наталка" у Києві може коштувати Кличку посади мера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися