На трасі Київ — Харків вщент згорів автомобіль (ФОТО)

Що відомо про пожежу від поліції

На автомобільній дорозі Київ — Харків вщент згорів легковий автомобіль. Про дорожньо-транспортну пригоду повідомили в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася неподалік міста Березань. На трасі Київ — Харків загорівся автомобіль. Займання сталося через несправність паливного бака. На місці пожежі працювали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронці Київщини. Потерпілих немає. В поліції закликали водіїв вчасно проводити технічний огляд та обслуговування автомобілів, та оприлюднили фото з місця ДТП. Інші подробиці аварії правоохоронці не повідомили.

Днями у Київській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода поблизу населеного пункту Сніжки Ставищенської селищної територіальної громади. На автомобільній трасі "Київ – Одеса" потрібна була допомога рятувальників в деблокуванні потерпілих у аварії. Водій легкового автомобіля Toyota не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажирка автівки загинула на місці аварії, а водій отримав чисельні травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, у Київській області сталася ДТП на автомобільній трасі "Київ – Чернігів". Автомобіль Mitsubishi злетів у кювет. Постраждалого водія деблокували з автомобілю ще до приїзду співробітників ДСНС. На місці аварії працювали медики "швидкої". Врятувати водія пікапу не вдалося, чоловік помер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Молдові в ДТП потрапив автобус, який їхав до Києва.

Читайте также