У Києві молодик переплив Дніпро та ледь не загинув (ФОТО)

Про операцію з порятунку сміливця розповіли в ДСНС

У Києві на річці Дніпро врятували молодого чоловіка, який хотів перепливти водойму. Подробиці розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, інцидент стався сьогодні, 7 травня. До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що на річці Дніпро неподалік Пішохідного мосту у воді знаходиться людина та потребує допомоги.

До місця події прибуло водолазно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Виявилось, що чоловік спочатку знаходився на Трухановому острові та намагався перепливти річку до Дніпровської набережної. Сміливець почав втрачати сили, проте йому вдалося самостійно вибратися з води на набережну. Чоловік 2000 року народження знаходився у стані переохолодження.

Потерпілому надали домедичну допомогу, обігрівши його термоковдрою та підтримувавши його стабільний стан до прибуття медиків. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Києві оприлюднили фото з місця події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Києві офіційно розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев. А у дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, розквітлі мільйони тюльпанів та інші квіти

Читайте також, що у Києві на території Гідропарку відновив роботу парк динозаврів "Динопарк".


Читайте также