В Печерському районі Києва перекрили дорогу (ФОТО)

Водіїв попередили про тимчасове обмеження руху транспорту

У Печерському районі Києва тимчасово перекрили дорогу. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці та Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

"Тимчасове перекриття руху на бульварі Лесі Українки від повороту на вулицю Новогоспітальну в напрямку вулиці Басейної, у зв'язку з падінням електроопори. Зважайте на цю інформацію під час планування своєї поїздки!" — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

У Київській міській державній адміністрації уточнили, що опора контактної мережі впала на бульварі Лесі Українки, 17.

"Рух у напрямку вулиці Басейної тимчасово перекритий. Всі служби працюють на місці", — зазначили в столичній мерії.

Нагадаємо, у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв. Зміни в русі громадського транспорту у Києві пов’язані з реконструкцією Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. Рух трамвайних маршрутів №14 та №15 закрили з 1 червня до 30 листопада. Замість трамваїв на цих маршрутах курсуватимуть автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на станції метро "Палац "Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Через ДТП обмежили рух поїздів синьою лінією метрополітену та зачинили три станції. Наразі столичний метрополітен відновив роботу у звичному режимі. Також стало відомо, що внаслідок ДТП в метро жінка загинула під колесами поїзду.

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на Русанівці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися