На трасі Київ — Одеса через ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Правоохоронці попередили водіїв

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода на автомобільній трасі Київ — Одеса. Про це водіїв попередили в регіональній патрульній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, три автомобілі зіткнулися на 142 кілометрі автомобільної дороги Київ — Одеса. Через ДТП рух транспорту ускладнено та здійснюється однією смугою руху.

"Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Кермуйте відповідально, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищуйте швидкісний режим", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

В поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Ще одна ДТП трапилась у Київській області на автомобільній трасі Київ — Чернігів. Аварія сталася у Броварському районі. Легковий автомобіль "ВАЗ 2110" з’їхав з дороги та перевернувся. Інші подробиці аварії та чи є постраждалі невідомі. 

Днями у Бучі сталася ДТП за участі військової вантажівки. На Новому шосе через аварію було ускладнено рух по всій Варшавській трасі. ДТП трапилася в районі вулиці Яснополянської.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП за участі трьох автомобілей. В аварії травмовані люди. Внаслідок ДТП з травмами до лікарень шпиталізували трьох потерпілих.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Дивіться також фото, як у Києві вщент згоріла пристань на плаву.

Читайте також, що в Обухові сталася смертельна ДТП, в якій загинув пішохід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися