На трасі Київ — Чернігів сталася ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від рятувальників

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода на автомобільній трасі Київ — Чернігів. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася у Броварському районі. На автомобільній дорозі Київ — Чернігів легковий автомобіль "ВАЗ 2110" з’їхав з траси та перевернувся. На місці надзвичайної події рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бровари змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини. Інші подробиці аварії та чи є постраждалі невідомі. В ДСНС оприлюднили фото с місця ДТП.

Днями у Бучі сталася ДТП за участі військової вантажівки. На Новому шосе через аварію було ускладнено рух по всій Варшавській трасі. ДТП трапилася в районі вулиці Яснополянської.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП за участі трьох автомобілей. В аварії травмовані люди. Внаслідок ДТП з травмами до лікарень шпиталізували трьох потерпілих.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Солом’янському районі Києва стався вибух в багатоквартирному будинку.

Дивіться також фото, як у Києві вщент згоріла пристань на плаву.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися