У Київській області електричка на смерть збила людину (ФОТО)

Що відомо про трагічну ДТП

У Київській області під колеса електропоїзду потрапила людина. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, трагічний випадок стався напередодні рано вранці. Під колеса електропотяга потрапив 38-річний чоловік. Машиніст застосовував звуковий сигнал та екстрене гальмування, проте уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм мешканець Фастівського району Київської області загинув на місці. Інші обставини смерті людини в поліції не повідомляють. Правоохоронці оприлюднили фото з місця ДТП закликали бути обережними на залізничних коліях.

"Поліція Київщини нагадує, що залізничний транспорт — зона підвищеної небезпеки. Будьте обережними на залізничних коліях, особливо у темну пору доби, а також використовуйте світлоповертальні елементи на одязі. Бережіть себе!" — йдеться в повідомленні регіональної поліції.

Нагадаємо, у Києві через падіння людини на колії зупиняли роботу метро. Надзвичайна ситуація сталася на "червоній" лінії метрополітену. На колії столичної підземки впала людина. Поїзди метро довелося зупинити. Інцидент трапився на станції метро "Арсенальна" під час вечірнього "піку". Відомо, що пасажир живий. Правоохоронні органи з’ясовують обставити випадку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві встановлюють обставини загибелі двох дівчат. За попередніми даними, дівчатка загинули внаслідок падіння з висоти недобудови. Тіла знайшли на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі столиці. Загиблими виявилися двоє студенток інформаційного коледжу одного зі столичних вищих учбових закладів. Під час огляду недобудови на 26 поверсі знайшли речі загиблих дівчат та два мобільні телефони, у яких містилися передсмертні повідомлення.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися