У Печерському районі Києва сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Автівка рознесла зупинку громадського транспорту

У Печерському районі Києва легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. Про ДТП розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася сьогодні, 25 жовтня, вранці. На вулиці Великій Васильківській, 85 внаслідок аварії автомобіль перекинувся на бік. Відомо, що двоє потерпілих, водій та пасажир, вивільнились з понівеченого автомобілю самостійно.

Рятувальники за допомогою електроінструменту провели роботи щодо відключення АКБ та газового обладнання. Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Читайте також про подробиці загибелі військового на блокпосту під Києвом.

Читайте также