У Київській області трактор потрапив у ДТП

Що відомо про аварію

У Рокитнянській селищній громаді Білоцерківського району Київської області України сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трактору. Про це повідомили у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, тракторист з'їхав у кювет, де опинився затиснутим під транспортом. ДТП сталася напередодні. В селі Бирюки 47-річний водій трактора їхав ґрунтовою дорогою з нахилом. Через погодні умови трактор понесло в кювет, де він перевернувся та придавив водія. З травмою живота та грудної клітини чоловіка забрали до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. 


Читайте также