В Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну подію

В Оболонському районі Києва вночі сталася пожежа в житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в житловому будинку на вулиці Юрія Кондратюка, 4 Б близько опівночі. Горіла одна з квартир на другому поверсі. Загасити вогонь на площі 20 квадратних метрів рятувальникам вдалося за пів години.

Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів на свіже повітря евакуювали семеро людей. Під час пожежі виявили тіло чоловіка. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що смертельна ДТП сталася у Солом’янському районі Києва.

Читайте также