У Києві сталася пожежа в багатоповерхівці (ФОТО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Деснянському районі Києва вночі сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в багатоповерхівці на вулиці Мілютенка, 44 сьогодні, 6 листопада, вночі. Горіла одна з квартир. Загасити вогонь на площі вісім квадратних метрів рятувальникам вдалося за пів години.

Під час гасіння пожежі на свіже повітря евакуювали трьох дітей і жінку. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі електричка на смерть збила підлітка. Під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". 

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.

Читайте также