Через масштабну ДТП у Києві утворився величезний затор (ФОТО)

Що відомо про аварію

В Оболонському районі Києва через ДТП на проспекті Володимира Івасюка ускладнений рух транспорту. Про це попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, затори утворились в напрямку вулиці Левка Лук’яненка.

"До уваги учасників дорожнього руху. У зв'язку з ДТП на проспекті Володимира Івасюка, ускладнений рух транспорту в напрямку вулиці Левка Лук’яненка. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!" — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Подробиці ДТП правоохоронці не повідомляють. У Telegram-каналі "Життя Оболонського району" оприлюднили фото величезного затору в напрямку Оболоні та з місця ДТП.

"ДТП на розв’язці по проспекту Івасюка, 8 серйозне. Дві швидкі, поліція, зіваки… І у зв’язку з цим вже величезний затор у сторону Оболоні", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Про постраждалих в ДТП поки що нічого невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на залізниці сталася смертельна ДТП. Під електропотяг потрапив 19-річний хлопець. ДТП сталася на залізничній станції "Бобрик". Хлопця збив пасажирський потяг сполученням Київ-Ніжин. Від отриманих травм уродженець Фастівського району Київської області загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП на залізниці сталася у Бучанському районі Київської області. У Бучі електричка на смерть збила підлітка. Під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". 

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.

Читайте также