У Київській області сталися кілька ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварії

У Київській області сталися кілька дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, в Обухівському районі Київської області сталася ДТП з потерпілими на перехресті між селами Германівка та Степок. Водій автомобіля Skoda, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі та врізався в легковик Audi. Внаслідок ДТП автомобіль Skoda перекинувся. Пасажирку доставили до лікарні з травмами різного ступеня.

Ще одна ДТП сталася в Броварах сьогодні, 8 листопада, вранці. В аварії травмовано 15-річного хлопця. Водій автомобіля Skoda збив підлітка, коли той перебігав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. Постраждалого з незначними травмами доправили до лікарні.

Окрім цього, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що у Києві через зауваження водій жорстоко побив пішохода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися