Смертельна ДТП сталася у Київській області

Правоохоронці розшукують свідків трагедії

У Бучанському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України в регіоні.

За даними правоохоронців, у селі Вабля водій темного позашляховика на смерть збив пішохода та втік з місця ДТП. Поліція Київщини розшукує свідків трагедії, яка трапилася у вівторок, 7 листопада. В ДТП загинув 67-річний чоловік.

"Правоохоронці Київщини з’ясували, що невстановлений автомобіль, рухаючись від Бородянки в напрямку села Андріївка, здійснив наїзд на місцевого жителя, який йшов у попутному з автомобілем напрямку", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Поліцейські закликали відгукнутися всіх, хто став свідком цієї ДТП. Повідомити інформацію можна на лінію "102". Анонімність гарантується.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися