Через пожежу у Києві перекрили одну з вулиць

Водіїв попередили про обмеження

У Подільському районі Києва сьогодні, 18 листопада, ускладнений рух транспорту на одній з вулиць через пожежу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, через пожежу перекрили вулицю Костянтинівська.

"У зв'язку з ліквідацією пожежі на вулиці Костянтинівській у напрямку вулиці Межигірська, рух транспорту перекрито. Патрульні забезпечують охорону місця події", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Подробиці пожежі поки що невідомі. В Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві про це поки що не повідомляли.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault при в’їзді до Києва збив прикордонницю. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, що на Київщині в ДТП постраждала молода дівчина.

Читайте также