У Броварах та Білій Церкві сталися ДТП з потерпілими (ФОТО)

Що про аварії розповіли в поліції

У Білій Церкві сталося зіткнення легкових автомобілів на мосту, а в Броварах в дорожньо-транспортній пригоді постраждав пішохід. Про це повідомили у Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у Білій Церкві на проспекті Князя Володимира водій автомобілю Opel не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем Renault. Пасажирку некерованого авто ушпиталили з травмою голови та носа.

"Шановні водії! Враховуйте стан дорожнього покриття, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанції між транспортними засобами!" — закликали в регіональній поліції та оприлюднили фото з місця аварії.

Ще одна ДТП сталася в Броварах. Водій автомобілю Skoda скоїв наїзд на чоловіка, який перебігав проїжджу частину у невстановленому місці по вулиці Чорних Запорожців. 49-річного пішохода доправили до лікарні. За попередніми даними медиків, чоловік отримав незначні травми.

Окрім того, у Бориспільському районі Київської області сталася ДТП з потерпілими. Аварія трапилася на автомобільній дорозі неподалік села Мала Каратуль. Водій Volkswagen з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. 

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися