У Києві поблизу мосту Патона сталася ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Києві через технічну несправність автомобіля сталася дорожньо-транспортна пригода поблизу мосту Патона. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

За даними правоохоронців, уночі на лінію 112 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими за участю вантажівок Renault та ГАЗ неподалік мосту Патона. На місце події оперативно прибули патрульні та медики.

"Водій транспортного засобу Renault не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з вантажівкою ГАЗ. Також поліцейські помітили, що в автомобіля Renault залишковий малюнок протектора шин не відповідає вимогам стандартів", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Патрульні інспектори забезпечили охорону місця ДТП та з'ясували обставини події. Для подальшого з'ясування усіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група. Подробиці про постраждалих поки що невідомі. У Патрульній поліції Києва оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Києві стався вибух у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Це мешканець столиці. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області сталася пожежа на території ПАТ Мотовилівський меблевий комбінат". Горіла будівля меблевого цеху у селищі міського типу Борова. Вогонь на площі 2400 квадратних метрів гасили десять годин. 

Читайте також, де ще у Києві сталася ДТП за участі вантажівки.

Читайте также