У Києві легковий автомобіль влетів у стовп (ФОТО)

Що про ДТП відомо від рятувальників

У Дніпровському районі Києва рятувальники деблокували людину з понівеченого автомобіля. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода трапилась напередодні ввечері. На вулиці Визволителів внаслідок зіткнення автомобіля Daewoo зі стовпом, водія авто було затиснуто між сидінням та панеллю приладів. Рятувальники деблокували чоловіка та передали його медикам. Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту на Трухановому острові разом з спуском з моста. Подробиці звернення до столичної влади виклали в петиції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням. Тим часом кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.

Читайте також, що у Броварах мікроавтобус збив пішохода.

Читайте также