У Київській області зросла кількість пошкоджених обстрілами об’єктів

В регіоні триває ліквідація наслідків ракетної атаки

У Київській області зросла кількість пошкоджених обстрілами об’єктів та триває ліквідація наслідків ракетної атаки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За його словами, найбільша кількість пошкоджених багатоквартирних будинків у місті Вишневе. Понад 700 мешканцям цих будинків надається вся необхідна допомога. Енергетики вже відновили електропостачання усім мешканцям області. Світло повернули 184 тисячам сімей.

Внаслідок ракетної атаки у Київській області пошкоджено:

·       39 приватних будинків;

·       14 багатоквартирних будинків;

·       два приміщення освітніх закладів;

·       90 автомобілів;

·       складські приміщення, церква, низка підприємств;

·       приміщення обласного реабілітаційного центру.

"Кількість постраждалих не змінилася. За допомогою до медиків звернулися 16 осіб. Серед них дитина. На жаль, внаслідок атаки загинули два мешканці регіону. Від усіх мешканців області висловлюємо співчуття родині та близьким загиблих", — заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

У Київській області розгорнули штаб для ліквідації наслідків обстрілів та готові надати тимчасове житло понад тисячі мешканцям пошкоджених будинків. В регіоні працює "гаряча лінія": (095) 549-53-00.

Нагадаємо, у Київській області сьогодні, 2 січня, було влучання в низку об'єктів компанії "Укренерго" та обленерго. Внаслідок потужних ракетних обстрілів та атаки дронами-камікадзе на Київщині через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури були певні перерви в енергопостачанні. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися