Студент столичного вишу постане перед судом: що він скоїв (ФОТО)

Яке покарання загрожує студенту

Наприкінці лютого 2024 року студент столичного вишу скоїв правопорушення. Досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції у місті Київ.

У поліції зазначили, що наприкінці лютого правопорушник, перебуваючи у приміщенні ресторану на Андріївському узвозі, викрав зі скриньки близько 500 гривень, скористався відсутністю персоналу закладу поблизу. У скриньці відвідувачі залишали кошти у якості доната на потреби військових.

“20-річний студент київського вишу пояснив свій вчинок нестачею грошей на розваги. Слідчі за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури повідомили хлопцю про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану”, - пояснили у поліції.

Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт скеровано до суду. Порушнику за вчинені дії загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поминальні дні на кладовищах Києва буди зафіксовані та припинені хуліганські дії.

Інциденти трапилися на київських цвинтарях у Дарницькому районі столиці. 

В одному випадку правопорушник розбив надгробну плиту. В іншому випадку чоловік зламав хрест. Детальніше про ситуацію на київських кладовищах читайте за посиланням.

Також у Києві викрили групу осіб, які створювати мультфільми на замовлення кремлівського проєкту. Хто надавав завдання та яка організація причетна до справи, читайте за посиланням.


Читайте также