У Києві біля метро перекинулась фура з цеглою (ФОТО)

ДТП сталася на проспекті Перемоги

У Києві на проспекті Перемоги сталось ДТП з вантажним автомобілем. Про це повідомляє Патрульна поліція столиці, інформують "Коментарі".

За даними правоохоронців, фура із цеглою перекинулась біля київської станції метро "Берестейська". У поліції попередили, що через ДТП ускладнено рух на проспекті Перемоги у напрямку станції метро "Нивки".

Інформації щодо постраждалих поки що немає. Подробиці ДТП також невідомі. За даними ЗМІ, фура з цеглою могла впасти з мосту та під час аварії зачепила кілька автомобілей.

Згодом у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації (КМДА) повідомили, що внаслідок ДТП за участю фури, завантаженої газоблоками, та декількох легкових авто обмежено рух транспорту на проспекті Перемоги. У напрямку станції метро "Святошин" від станції метро "Берестейська" рух було частково відновлено двома смугами. В аварії постраждали двоє людей, вони госпіталізовані з незначними травмами, зазначили у КМДА.

На місці ДТП працюють пожежники та рятувальники. Повідомляється, що шляхопровід не ушкоджено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинська.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталася ДТП через негоду. У середу, 30 червня, блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянська зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися