У Києві горить супермаркет "Сільпо" (ВІДЕО)

На місці події вже є рятувальники та представники поліції, чергує швидка

У Києві на бульварі Кольцова горить будівля мережі супермаркетів "Сільпо". Про це повідомляє "Київ оперативний", інформують "Коментарі".

За даними очевидців, на місце пожежі прибули рятувальники. Причина пожежі поки що невідома. Також немає інформації щодо постраждалих. На місці надзвичайної події знаходяться представники поліції та чергує швидка медична допомога.

Раніше у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві розповіли про пожежу на проспекті Соборності, 9, що у Дніпровському районі столиці. На дев’ятому поверсі багатоповерхівки у коридорі загорілося сміття. Загрози для життя та здоров'я людей не було. Проте через полум’я у житловому будинку закопчено стіни та стелю загального коридору. Крім того, було частково пошкоджено обшивку вхідних дверей однієї з квартир.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва водій білого мікроавтобуса "Мерседес" збив на пішохідному переході дівчину, яка виявилася співробітницею поліції. Чоловік намагався втекти з місця подій, проте був затриманий постраждалою. ДТП сталася на вулиці Ялтинській.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталася ДТП через негоду — блискавка влучила в автомобіль із чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

У Бучі сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянської зіткнулися вантажівка та легкова автівка.

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися