У столичному метро під потяг потрапив пасажир: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Подія сталася на “зеленій” гілці метро

На станції "Золоті ворота" пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

“Станції "зеленої" лінії метро "Золоті ворота", "Палац спорту", а також пересадочний вузол "Золоті ворота" – "Театральна" зачинені на вхід для пасажирів”, - йдеться у повідомленні. 

Рух поїздів на лінії здійснюється від станції "Червоний хутір" до станції "Кловська" та від станції "Сирець" до станції "Лук’янівська". 

“Про зміни та відновлення руху повідомимо додатково”, - зазначили у КМДА.

Очевидці повідомили, що під потяг потрапив 10-річний хлопчик.

У ДСНС Києва повідомили, що рятувальники дістали тіло жінки з-під вагона метро

“28 червня о 10:38 надійшло повідомлення про те, що на колію під потяг метрополітену потрапила людина. На станції метро "Золоті Ворота" жінку затисло під першим вагоном потяга. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували тіло жінки з-під вагона”, - йдеться у повідомленні.

Обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, що вчора у столиці сталася  аналогічна подія на станції метро “Університет”. У ДСНС Києва повідомили, що об 11:57 деблоковано потерпілого з-під вагона метро, в шоковому стані, без травматичної ампутації нижніх кінцівок. Потерпілого передано працівникам швидкої. Детальніше про ситуацію у столичному метрополітені читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що осінь та зима, за прогнозами експертів, будуть складними у питанні електропостачання. Однак мешканці багатоповерхових будинків уже зараз страждають від відключень світла. Особливо це стосується будинків, обслуговування яких залежить від електроенергії. Мешканці залишаються не тільки без світла, а й без води та  можливості щось приготувати - не працюють електроплити, а насоси не качають воду. Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко дав поради мешканцям, у будинках яких створено ОСББ. Що порадив, читайте тут.


Читайте также