В Києві через ДТП ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Про аварії в столиці розповіли у патрульній поліції

У Києві через дві дорожньо-транспортні пригоди ускладнено рух транспорту. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Одна з ДТП сталася на шляхопроводі біля станції метро "Нивки". За даними правоохоронців, на цій ділянці траси ускладнено рух транспорту у напрямку Кільцевої дороги. В поліції також додали, що авто потребує евакуації.

Ще одна аварія сталася у Києві на вулиці Генерала Наумова, 15. На фото, яке оприлюднили правоохоронці, видно, що у ДТП потрапив маршрутний автобус та легкова автівка. У поліції повідомили, що на цій дорозі ускладнено рух транспорту у напрямку проспекту Академіка Палладіна. Подробиці ДТП та інформацію про постраждалих у Патрульній поліції Києва поки що не надали. 

Нагадаємо, на трасі під Києвом зіткнулися два вантажних автомобілі. ДТП із постраждалими сталася на автошляху Північно-східний об'їзд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці сталася незвична ДТП. На бульварі Академіка Вернадського автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у паркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.

Читайте також, як на в’їзді в Київ з боку Житомира сталася ДТП за участю автомобіля Mazda, а на вулиці Заболотного сталася аварія за участю вантажівки "Нової пошти" та легкового автомобіля. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Афина

8 липня 2021, 21:51

Это не машин в Киеве много, а дорог, и ,особенно, путепроводов иьразвязок мало))). Вот сколько процентов дорог построено в Киеве за последние 30 лет)))? Скоро мостопад в Киеве будет)))! Мэр Киева уже признаёт, что 2 моста через Днепр опасны и в нормальной стране движение по ним бы запретили))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися