На трасі "Київ — Ковель" у ДТП з вантажівкою загинули люди (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли у Патрульній поліції Київщини

У Київській області у ДТП за участю вантажівки та мопеда, яка сталася сьогодні, 9 липня, загинули люди. Про це повідомили у Патрульній поліції Київщини, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася близько четвертої ранку. На 44 км траси "Київ — Ковель" у напрямку Житомира зіткнулися вантажівка та мопед. Патрульні повідомили, що за попередньою інформацією, водій мопеда виїхав з другорядної дороги на головну, де потрапив під колеса вантажівки.

"Водій та пасажирка цього транспорту загинули на місці. Очевидці повідомляють, що у двоколісного не працювало ближнє світло фар. Проте всі обставини події встановлять слідчі", — заявили у Патрульній поліції Київщини.

Нагадаємо, на трасі під Києвом зіткнулися два вантажних автомобілі. ДТП із постраждалими сталася на автошляху Північно-східний об'їзд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці сталася незвична ДТП. На бульварі Академіка Вернадського автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у паркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.

Читайте також, як на в’їзді в Київ з боку Житомира сталася ДТП за участю автомобіля Mazda, а на вулиці Заболотного сталася аварія за участю вантажівки "Нової пошти" та легкового автомобіля. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися