У Броварах автівка збила мотоцикліста, а у Києві — ДТП з іномарками (ФОТО)

Про дорожньо-транспортні пригоди розповіли очевидці аварій

У Броварах вранці 9 липня зіткнулися легковий автомобіль з мотоциклом, а у Києві вночі сталася ДТП за участю двох іномарок. Про аварії повідомили у столичному пабліку dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

За даними очевидців, у Броварах на вулиці Київська, 95 зіткнулися мотоцикліст та автомобіль марки Ford. Внаслідок ДТП, за передньою інформацію, постраждав водій мотоцикла. У важкому стані потерпілого забрала карета швидкої допомоги. Через аварію у Броварах виникли затори.

pictureЩе одна ДТП сталася вночі у Києві на перетині Стратегічного шосе та проспекту Науки. Тут зіткнулися позашляховик та Mercedes. За кермом автомобілю Mercedes була дівчина, яка постраждала під час аварії. Потерпілу госпіталізували. За попередніми даними, позашляховик не пропустив Mercedes на світлофорі. На місці ДТП працювали поліція та медики, проте офіційної інформації про аварію поки що немає.

picture 

Нагадаємо, на 44 км траси "Київ — Ковель" у напрямку Житомира зіткнулися вантажівка та мопед. За попередньою інформацією, водій мопеда виїхав з другорядної дороги на головну, де потрапив під колеса вантажівки. Водій та пасажирка мопеду загинули на місці ДТП. Очевидці повідомили правоохоронцям, що у мопеда не працювало ближнє світло фар.

Окрім того, на трасі під Києвом зіткнулися два вантажних автомобілі. ДТП із постраждалими сталася на автошляху Північно-східний об'їзд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці сталася незвична ДТП. На бульварі Академіка Вернадського автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у паркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.

Читайте також, як на в’їзді в Київ з боку Житомира сталася ДТП за участю автомобіля Mazda.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися