У лікарні Києва померла малолітня дитина: подробиці НП

У поліції Київщини за фактом смерті дитини відкрили кримінальне провадження

В опіковому центрі Києва не змогли врятувати дворічну дитину. Про це розповіли у пресслужбі поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, хлопчик 2019 року народження постраждав  19 червня. Надзвичайна подія сталася в селі Черевки у Броварському районі Київської області. Правоохоронці встановили, що під час розпалювання багаття загорілися паливно-мастильні матеріали. Внаслідок пожежі маленький хлопчик отримав 80% опіків тіла.

Дитину госпіталізували до опікового центру Києва. Проте врятувати хлопчика лікарям не вдалося. Від отриманих травм дитина померла. Про смерть дворічного хлопчика правоохоронцям Броварського районного управління поліції повідомили 7 липня.

За фактом порушення вимог пожежної безпеки відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України триває, додали в поліції. Правоохоронці також закликали батьків відповідально ставитись до догляду за дітьми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подолі сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхівки, де перебували троє дітей. У Подільському районі столиці горіла квартира у 16-поверховому житловому будинку. Надзвичайна подія сталася на проспекті Правди, 104. Рятувальників викликала дитина. Окрім того, старший 12-річний хлопчик вивів з палаючої квартири двох сестричок дев’яти та десяти років. 

Читайте також, як у Дніпровському районі Києва гасили пожежу у школі. Про пожежу у школі, розташованій на вулиці Миколайчука, 17А рятувальникам повідомила вахтер освітнього закладу. 

Нагадаємо, у Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього у гості. Киянка звернулася до поліції Броварів та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинка. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти з оселі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися