У Києві гасили пожежу у гаражі, а на трасі вщент згоріла автівка (ФОТО, ВІДЕО)

Про надзвичайні події повідомили рятувальники та очевидці

У Києві ввечері, 9 липня, сталася пожежа на території гаражного кооперативу, а на трасі під мостом вщент згоріла автівка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці та очевидців.

За даними рятувальників, у Дніпровському районі Києва сталася пожежа. На вулиці Літинській, 1Б на території гаражного кооперативу горіло сміття. Вогонь розповсюджувався на гараж, повідомляють у ДСНС столиці. Менш ніж за годину пожежу вдалося локалізували. Внаслідок надзвичайної події згорів автомобіль "ВАЗ 2107". Окрім того, вогонь пошкодив дерев'яну обшивку гаражу на площі 50 квадратних метрів, електроінструмент, речі та дерев'яні шафи. Жертв та постраждалих немає, додали у ДСНС.

pictureЩе про одну пожежу у Києві, яка сталася на Наддніпрянському шосе у напрямку до Південного мосту біля в'їзду на Дарницький міст, повідомили очевидці. На трасі під мостом вщент згорів автомобіль. На кадрах видно, що на момент пожежі біля автомобіля рятувальників не було. Офіційної інформації щодо цієї надзвичайної події поки що немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подолі сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхівки, де перебували троє дітей. У Подільському районі столиці горіла квартира у 16-поверховому житловому будинку. Надзвичайна подія сталася на проспекті Правди, 104. Рятувальників викликала дитина. Окрім того, старший 12-річний хлопчик вивів з палаючої квартири двох сестричок дев’яти та десяти років. 

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва гасили пожежу у школі. Про пожежу у школі, розташованій на вулиці Миколайчука, 17А, рятувальникам повідомила вахтер освітнього закладу.  

Читайте також про те, що в опіковому центрі Києва не змогли врятувати дворічну дитину, яка внаслідок пожежі отримала 80% опіків тіла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися