На трасі "Київ — Одеса" зіткнулися вантажівка та евакуатор (ФОТО)

Про необачні маневри водіїв розповіли у Патрульній поліції Київської області

На трасі "Київ — Одеса" сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та евакуатора. Про це розповіли у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

Аварія сталася на 32 км автодороги "Київ — Одеса" в напрямку столиці, зазначили правоохоронці. У ДТП потрапив вантажний автомобіль Мan та евакуатор Mercedes. Через аварію рух трасою "Київ — Одеса" був ускладнений протягом чотирьох годин.

У Патрульній поліції Київської області повідомили, що водій вантажівки здійснював розворот. Через те, що він не переконався в безпечності маневру, вантажівка зіткнулася з евакуатором. У ДТП постраждав водій автомобіля Mercedes. Потерпілого шпиталізували.

Нагадаємо, у Києві на Гостомельській трасі перекинувся маршрутний автобус із людьми. На місці аварії знаходяться рятувальники, кілька карет швидкої медичної допомоги та поліція. Офіційної інформації щодо ДТП і постраждалих поки що немає.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що у Вишневому 30-річний водій Volkswagen створив аварійну ситуацію на дорозі. Через це 33-річний керманич автомобіля Renault зробив йому зауваження.

У відповідь порушник правил дорожнього руху схопив пістолет і почав стріляти по автівці. Озброєного керманича затримали. Ним виявився уродженець Полтавської області. Під час обшуку в нього вилучили пневматичний пістолет.

Читайте також, як у Київській області тривають ремонтні роботи траси "Київ — Знам'янка"




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися