Як під час ремонту змінюється траса "Київ — Знам'янка" (ФОТО)

Ремонтні роботи тривають на сотому кілометрі

У Київській області тривають ремонтні роботи на сотому кілометрі траси "Київ — Знам'янка". Як ремонтують дорогу національного значення, показали на сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook, передають "Коментарі".

Автошлях Н-01 "Київ — Знам'янка" починається зі столиці України та проходить територією Київської, Черкаської та Кіровоградської областей. Траса має протяжність майже 300 км. Ремонтні роботи на дорозі "Київ — Знам'янка" стартували у травні цього року в рамках державної програми "Велике будівництво".

Дорогу "Київ — Знам'янка" у Київській області збудували наприкінці 1980-х років. З того часу ця траса капітально не ремонтувалася, повідомили у Службі автомобільних доріг регіону. Інтенсивність руху на трасі становить майже 11,5 тисяч автомобілів за добу. Цього року планують капітально відремонтувати 60 кілометрів траси "Київ — Знам'янка" — в Київській області до кордону з Черкаською.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області цілодобово триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Нагадаємо, через ремонтні роботи перекрито проїзд із Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснюється по проїзду в напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня.

З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Крім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Alex

12 липня 2021, 14:56

По этой дороге уже в прошлом году был переложкн практически весь асфальт. При чем здесь май этого года?

Александр

12 липня 2021, 10:07

Езжу по этой дороге регулярно. На положенных, новых, участках, когда едешь то возникает ощущение, что это та самая старая дорога, только поерашенная. Короче говоря, одни неровности.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися