Як ремонтують трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" вночі (ФОТО)

На трасі ремонтні роботи тривають цілодобово

У Київській області вдень та вночі триває ремонт траси "Київ – Харків – Довжанський". Як ремонтують дорогу з Києва до аеропорту "Бориспіль" вночі показали на сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook, передають "Коментарі".

На початок липня на трасі з Києва до Борисполя, яку перетворюють на швидкісний автобан, на першій ділянці ремонту з правого проїзду завершили фрезерування зношеного покриття та розпочали влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону.

Востаннє реконструкцію дороги з Києва до аеропорту у Борисполі проводили у 2004 році. Окрім ремонту дорожнього покриття двох шляхопроводів на трасі "Київ — Бориспіль" відремонтують тротуари та зупинки громадського транспорту, встановлять металеве огородження, дорожні знаки та сигнальні стовпчики.

На швидкісній трасі "Київ — Бориспіль" з’явиться й система відеоконтролю та відремонтована система управління дорожнім рухом та контролю за станом покриття. Усі ремонтні роботи мають завершити у другій половині серпня 2021 року.

Нагадаємо, через ремонтні роботи перекрито проїзд з Києва у напрямку міжнародного аеропорту "Бориспіль". Рух транспорту у два боки здійснюється по проїзду у напрямку Києва. Обмеження на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський" введені до 20 серпня. З центрального залізничного вокзалу столиці до міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна дістатися експресами "Укрзалізниці". Через перекриття автомобільної траси у Києві попит на цей вид транспорту зріс у рази.

Окрім того, у Києві триває ремонт Великої кільцевої дороги. Ремонт відбувається на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку траси столиця нещодавно отримала на свій баланс від Київської області, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новий закон, який підписав президент України Володимир Зеленський, дозволяє обрати підрядника на будівництво Великої кільцевої дороги навколо Києва без процедури закупівель через Prozorro. Будівництво Великої кільцевої дороги у Києві вивели з-під дії закону "Про публічні закупівлі". Вартість будівельних робіт за цим проєктом оцінюють щонайменше у 85 млрд грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися