У Києві перекинулася маршрутка з пасажирами (ВІДЕО)

Надзвичайна подія сталася на Гостомельській трасі

У Києві на Гостомельській трасі перекинувся маршрутний автобус із людьми. Про це повідомляють у столичних пабліках dtp.kiev.ua та "Київ оперативний", передають "Коментарі".

На місці аварії знаходяться рятувальники, кілька карет швидкої медичної допомоги та поліція. Офіційної інформації щодо ДТП і постраждалих поки що немає.

Нагадаємо, у Києві на Новоірпінській трасі зіткнулися автомобілі Ford Fusion та Kia Cerato. За попередньою інформацією, за кермом Ford була дівчина. Вона на високій швидкості рухалася в бік Ірпіня. На трасі сталося лобове зіткнення Ford та Kia, який рухався у бік Києва. Внаслідок ДТП автомобіль Кіа вилетів з дороги та перекинувся, а розбитий Ford зупинився на зустрічній смузі на узбіччі.

В аварії постраждали чоловік і дитина, які знаходилися в Кіа. Їх терміново госпіталізували. Серед постраждалих також дівчина-водій Ford та її хлопець. Вони отримали медичну допомогу на місці ДТП.

Раніше на 44 км траси "Київ - Ковель" у напрямку Житомира зіткнулися вантажівка та мопед. За попередньою інформацією, водій мопеда виїхав з другорядної дороги на головну, де потрапив під колеса вантажівки.

Водій і пасажирка мопеду загинули на місці ДТП. Очевидці повідомили правоохоронцям, що у мопеда не працювало ближнє світло фар.

Окрім того, на трасі під Києвом зіткнулися два вантажних автомобілі. ДТП із постраждалими сталася на автошляху Північно-східний об'їзд.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що у столиці сталася незвична ДТП. На бульварі Академіка Вернадського автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у паркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися