У Києві зіткнулися дві іномарки: подробиці ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Аварія сталася на Новоірпінській трасі

У Києві на Новоірпінській трасі зіткнулися дві іномарки, є постраждалі. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

На Новоірпінській трасі зіткнулися автомобілі Ford Fusion та Kia Cerato. За попередньою інформацією за кермом Ford була дівчина. Вона на високій швидкості рухалася в бік Ірпіня. На трасі сталося лобове зіткнення Ford та Kia, який рухався у бік Києва.

Внаслідок ДТП автомобіль Кіа вилетів із дороги й перекинувся, а розбитий Ford зупинився на зустрічній смузі на узбіччі. В аварії постраждали чоловік і дитина, які знаходилися в Кіа. Їх терміново госпіталізували. Серед постраждалих також дівчина-водій Ford та її хлопець. Вони отримали медичну допомогу на місці ДТП.

Нагадаємо, на 44 км траси "Київ — Ковель" у напрямку Житомира зіткнулися вантажівка та мопед. За попередньою інформацією, водій мопеда виїхав із другорядної дороги на головну, де потрапив під колеса вантажівки. Водій і пасажирка мопеду загинули на місці ДТП. Очевидці повідомили правоохоронцям, що у мопеда не працювало ближнє світло фар.

Крім того, на трасі під Києвом зіткнулися два вантажних автомобілі. ДТП із постраждалими сталася на автошляху Північно-східний об'їзд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці сталася незвична ДТП. На бульварі Академіка Вернадського автомобіль Hyundai врізався у Renault, який рухався попереду. Від удару Renault розвернуло. Через це автівка зіткнулася з автомобілем Ford. Після аварії водій Hyundai намагався поїхати з місця ДТП та втрапив у ще одну аварію — в’їхав у паркувальний стовп. Втекти з місця ДТП водію не вдалося.

Читайте також, як у Броварах вранці 9 липня зіткнулися легковий автомобіль із мотоциклом, а у Києві вночі сталася ДТП за участю двох іномарок. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

11 липня 2021, 10:24

Девушка на высокой скорости. Очередная дура, которой все купили, кроме мозгов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися