Встиг загальмувати: у Києві помер водій тролейбусу

Надзвичайна подія сталася на перехресті вулиць Вишгородської та Мостицької

У Києві на перехресті вилиць Вишгородської та Мостицької помер водій тролейбусу. Про це повідомили очевидці надзвичайної події у столичному пабліку dtp.kiev.ua, передають "Коментарі".

За даними очевидців, водію тролейбуса стало погано за кермом. Чоловік зупинився на перехресті вулиць Вишгородської та Мостицької. Йому намагалися допомогти столичні рятувальники та почали реанімацію. Через кілька хвилин на місці події були медики швидкої допомоги, проте вже через пів години лікарі констатували біологічну смерть.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Подробиці ДТП розповіли у поліції та у Головному управлінні ДСНС України в столиці.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя двох людей. Серед загиблих була дитина. Біля селища Ревне у ДТП двоє людей загинули, ще троє отримали травми. Рятувальники заявили, що легковий автомобіль, в якому знаходилося 12 осіб, перекинувся на дах через перевищення швидкості водієм. Згодом стало відомо, що в автівці знаходилися 16 людей, з них — семеро дітей їхали у багажнику.

Читайте також, як на трасі "Київ — Одеса" сталася ДТП за участю вантажного автомобіля та евакуатора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися