У Києві горіла підстанція, а у Броварах вогонь знищив іномарку (ФОТО)

Про пожежі розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій

У Голосіївському районі Києва горіла підстанція, а у Броварах вогонь повністю знищив автомобіль. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС), передають "Коментарі".

За даними рятувальників, на трансформаторній підстанції у Києві сталася пожежа у четвер, 15 липня, ввечері. Горіла споруда на вулиці Будіндустрії, 7-У, що у Голосіївському районі столиці. Пожежа виникла в окремо розташованій підстанції №244 в маслозбірнику. Менш ніж за час вогонь вдалося загасити. Жертв та постраждалих немає. Причини пожежі встановлять правоохоронці.

Ще одна пожежа сталася у Броварах сьогодні, 16 липня, вночі. Про загорання легкового автомобіля рятувальникам повідомили о 03:24. Горів автомобіль BMW на вулиці Анатолія Луценка. Загиблих та потерпілих немає, проте автівка вигоріла вщент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався дорогою міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода та влетів у колонку автозаправної станції. Внаслідок аварії постраждала 62-річна місцева мешканка. Жінка отримала травми, від яких померла у Бориспільській лікарні.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна.

Читайте також, чому на Київщині дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином та підпалила.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися