У парку Києва вщент згорів банний комплекс (ФОТО)

У Деснянському районі столиці вранці сталася пожежа

У Києві сьогодні, 17 липня, у парку, розташованому у Деснянському районі, вранці сталася пожежа. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС), столиці передають "Коментарі".

За даними рятувальників, повідомлення про пожежу на території парку "Муромець" надійшло до Головного управління ДСНС України у Києві о шостій ранку. На місці події встановили, що горить банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій споруді розміром 8х5 метрів.

Гасити вогонь було складно через те, що будівля була з пустотами, по яких і розповсюджувалася пожежа. Рятувальникам постійно доводилося розбирати конструкції споруди, зазначили у ДСНС. На ліквідування пожежі на площі 40 квадратних метрів знадобилося майже дві години. Жертв та постраждалих немає, додали у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Яготині сталася смертельна ДТП. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався дорогою міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив жінку-пішохода та влетів у колонку автозаправної станції. Внаслідок аварії постраждала 62-річна місцева мешканка. Жінка отримала травми, від яких померла у Бориспільській лікарні.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна. А на Київщині дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином та підпалила.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва горіла підстанція, а у Броварах вогонь повністю знищив автомобіль



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися