У Києві потонули чоловік та вагітна жінка (ВІДЕО)

Одна з надзвичайних подій сталася на річці Дніпро, інша — на озері Радунка

У Києві на річці Дніпро поблизу Південного мосту потонув чоловік. Про це повідомляє Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася ввечері 7 серпня. Рятувальникам повідомили, що на річці Дніпро, поблизу Південного мосту, чоловік пішов купатися і не повернувся. На місце події направили водолазів. Тіло потопельника знайшли на відстані 30 метрів від лівого берега та на глибині 6 метрів. Водолази дістали тіло загиблого з води та передали його правоохоронцям.

Ще один трагічний випадок на воді стався на озері Радунка, що на мікрорайоні Радужний, повідомляє громадська організація "Автопатруль Майдан". На водоймі відпочивали нетверезий хлопець та його вагітна дівчина. Чому хлопець не вгледів, як втонула 22-річна загибла, він відповісти не зміг. Активістам він повідомив, що потонула була на третьому місяці вагітності.

Нагадаємо, у селі Горбані, що в Київській області, з води дістали бездиханне тіло 61-річного чоловіка. В той день чоловік приїхав на відпочинок на ставок. В один момент він пішов купатися і більше не повернувся на берег. Незабаром до поліції звернулися місцеві жителі й повідомили, що відпочивальник потонув у ставку. Були організовані пошуки тіла загиблого. Приблизно через годину труп чоловіка вдалося знайти та виловити з води.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за перший день серпня в Київській області під час відпочинку померли п'ятеро людей. Це п'ять різних випадків, які сталися в різних частинах регіону. 

Читайте також, що на Київщині жінка виявила на горищі труп свого чоловіка в зашморгу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

8 серпня 2021, 21:16

фейк...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися