У центрі Києва вщент згорів елітний автомобіль (ФОТО)

Пожежа сталася у Шевченківському районі столиці

У центрі Києва біля житлового будинку вщент згорів елітний автомобіль. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 10 серпня, у Шевченківському районі Києва. У дворі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Олеся Гончара, 14/26 загорівся автомобіль. Пожежники встановили, що в автомобілі марки Porsche сталося загоряння в моторному відсіку. Пожежу гасили три одиниці спецтехніки та тринадцять вогнебоців. Приборкати вогонь вдалося менш ніж за годину.

Внаслідок пожежі в елітній автівці пошкоджено моторний відсік, ліва сторона та бокове скло. Жертв та постраждалих немає.

picture

Нагадаємо, у Києві стався скандал після того, як на Софійській площі провели зйомку рекламного ролику із залучанням двох автівок. Столична влада та поліція дозвілів на це не давали. Відомо, що зйомки проводила компанія Red Bull. Відповідне відео оприлюднили у соцмережах. На кадрах видно, як автівки на шаленій швидкості ганяють у пішохідній зоні історичного центру Києва. Відео вже викликало хвилю обурення серед киян. На подію відреагували у Київській міській державній адміністрації, а потім — у столичній поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області сталася ДТП, внаслідок якої загинула однорічна дитина. Окрім того, в Білій Церкві на пішохідному переході збили дівчину. Водій легковика прокоментував ДТП і заявив, що постраждала вийшла з-за автобуса і він не встиг загальмувати, оскільки не очікував, що на дорозі з'являться пішоходи в той момент. 

Читайте також, як у Святошинському районі Києва п’яні водії спровокували дві дорожньо-транспортні пригоди та потрощили свої автівки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися