На Київщині радник мера влаштував стрілянину (ФОТО)

Посадовець також є власником ресторану у Василькові, але справа у цирку

У Василькові власник ресторану "AvaLon" Артак Алоян брав участь у перестрілці. Про це у своєму Telegram-каналі стверджує громадський активіст Крістіан Ударов, передають "Коментарі".

"Артак Алоян разом з іншим чоловіком влаштували стрілянину через нестачу посадкових місць під час вистави пересувного цирку. Вчора о 19:30 між двома чоловіками виникла сварка на тлі браку посадкових місць у цирку. Відтак один із чоловіків схопив пістолет для відстрілу гумових куль "Наган" і почав стріляти в іншого. Той, своєю чергою, взяв з автівки пістолет ПМР, почав стріляти у відповідь і поранив опонента у стегно", — написав Крістіан Ударов.

Поліцейські Київської області затримали обох учасників стрілянини та зараз встановлюють усі обставини конфлікту.

"Це той самий Артак Алоян, який є радником мера та незаконно захопив прибережну зону у Василькові, прикриваючись місцевими жителями, адже прибережна зона захоплена для народу", — додав громадський активіст Крістіан Ударов.

Нагадаємо, на початку липня у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України та інших правоохоронців. Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах.

За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили усіх "заручників" і затримали "терористів". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Читайте також, що у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися