У Києві жінка-водій насмерть збила пішохода (ФОТО)

Столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП

У Києві жінка-водій збила чоловіка, який переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, передають "Коментарі".

Смертельна аварія сталася у Солом’янському районі Києва. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим на Кільцевій дорозі надійшло до поліції 4 вересня. На місці події правоохоронці встановили, що водій автомобіля Hyundai рухалась у напрямку Жулянського шляхопроводу та збила пішохода, який переходив вулицю у невстановленому місці. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Особу загиблого та усі обставини ДТП встановлюють поліцейські. За фактом смертельної аварії розпочато кримінальне провадження.

Ще одна смертельна аварія сталася в Києві за участю двох автомобілів на Гостомельському шосе. В результаті ДТП водій автомобіля Fiat загинув. Його машина загорілася відразу після удару та чоловік згорів разом з автівкою. Другий автомобіль Honda в результаті сильного удару відкинуло на узбіччя. Водія і двох пасажирів з травмами госпіталізували до лікарні. За попередніми даними, водій Fiat не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом іномарка збила жінку похилого віку, яка переходила дорогу з візочком. Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селищі Софіївська Борщагівка. Правоохоронці, прибувши на місце аварії, встановили, що за кермом іномарки була 37-річна жінка. Потерпілою виявилась 72-річна місцева жителька. Її з тілесними ушкодженнями доставили до Боярської центральної районної лікарні.

Читайте також про подробиці загибелі підлітка, якого під Києвом збив поїзд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися