На трасі "Бориспіль — Маріуполь" сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Поліція попереджає про ускладнення руху транспорту

Через масштабну дорожньо-транспортну пригоду на трасі "Бориспіль — Маріуполь" ускладнено рух транспорту. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на трасі "Бориспіль — Маріуполь" сталася аварія за участі чотирьох автівок. Зіткнулися фура, легковик та два мікроавтобуси. У ДТП є постраждалі, проте кількість потерпілих та про їхній стан у Патрульній поліції Київської області не повідомляють. Всі обставини аварії встановлюватимуть слідчі.

Водіїв попередили, що через ДТП на 30-му кілометрі траси "Бориспіль — Маріуполь" тимчасово ускладнено рух транспорту в обох напрямках у напрямку міста Переяслав Хмельницький. Поліція рекомендує завчасно планувати маршрути та з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, смертельна аварія сталася в Києві за участю двох автомобілів на Гостомельському шосе. В результаті ДТП водій автомобіля Fiat загинув. Його машина загорілася відразу після удару та чоловік згорів разом з автівкою. Другий автомобіль Honda в результаті сильного удару відкинуло на узбіччя. Водія і двох пасажирів з травмами госпіталізували до лікарні. За попередніми даними, водій Fiat не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом іномарка збила жінку похилого віку, яка переходила дорогу з візочком. Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селищі Софіївська Борщагівка. Правоохоронці, прибувши на місце аварії, встановили, що за кермом іномарки була 37-річна жінка. Потерпілою виявилась 72-річна місцева жителька. Її з тілесними ушкодженнями доставили до Боярської центральної районної лікарні. 

Читайте також, що у Києві жінка-водій збила чоловіка, який переходив проїжджу частину у невстановленому місці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися