У селі на Київщині вщент згоріла церква (ФОТО, ВІДЕО)

Від храму залишилися лише стіни

В одному з селищ Київської області згоріла єдина церква. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у регіоні, передають "Коментарі".

Пожежа сталася у храмі в селі Брилівка сьогодні, 7 вересня. Про загоряння церкви Івана Богослова у Ставищенській територіальній громаді рятувальникам повідомили о шостій ранку. На місце надзвичайної події направили працівників пожежно-рятувальних частин з міста Тараща та селищ міського типу Ставище та Володарка.

Рятувальникам вдалося повністю ліквідувати пожежу у церкві Івана Богослова близько восьмої ранку. Інформації про постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.


Нагадаємо, 3 вересня у Києві сталася пожежа у Костелі Святого Миколая. За фактом пожежі відкрили кримінальне провадження. Попередньою причиною пожежі вважають коротке замикання в органі. Для встановлення усіх обставин надзвичайної події призначили низку експертиз. Кінцевий висновок експерти мають дати протягом тижня. У Костелі Святого Миколая вогонь пошкодив внутрішнє оздоблення будівлі та зруйнував унікальний орган. На реставрацію храму українські бізнесмени лише за добу зібрали понад 23 мільйонів гривень

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталися дві пожежі у багатоповерхівках. Одна з пожеж сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на проспекті Героїв Сталінграду, 15. На місці події рятувальники встановили, що горіла квартира на першому поверсі. Під час пожежі у приміщенні нікого не було. Ще одна пожежа сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на вулиці Зої Гайдай, 9/8 в одному із під'їздів на четвертому поверсі.

Читайте також, що під Києвом на цукровому заводі стався паровий вибух, від якого постраждали кілька людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися