У Києві горів багатоквартирний будинок (ФОТО)

Пожежа сталася у Дніпровському районі столиці

У Дніпровському районі Києва сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу рятувальникам повідомили 6 вересня о 22:19. Горіла п’ятиповерхова житлова будівля на вулиці Харьківське шосе, 18. На місці надзвичайної події працівники ДСНС встановили, що пожежа виникла в кімнаті однієї із квартир на першому поверсі житлового будинку.

Менш ніж за годину рятувальники загасили вогонь. Під час гасіння пожежі працівники ДСНС врятували жінку 1959 року народження та чоловіка 1956 року народження. Постраждалі отримали опіки та були госпіталізовані до лікарні. Крім того, на безпечну відстань від вогню вивели трьох людей.

Внаслідок пожежі вогонь пошкодив меблі, двері, стелі, внутрішнє облицювання стін квартири, а також побутову техніку та особисті речі власників. Причина виникнення пожежі поки що невідома.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталися дві пожежі у багатоповерхівках. Одна з пожеж сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на проспекті Героїв Сталінграду, 15. На місці події рятувальники встановили, що горіла квартира на першому поверсі. Під час пожежі у приміщенні нікого не було. Ще одна пожежа сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на вулиці Зої Гайдай, 9/8 в одному із під'їздів на четвертому поверсі.

Нагадаємо, 3 вересня у Києві сталася пожежа у Костелі Святого Миколая. За фактом пожежі відкрили кримінальне провадження. Попередньою причиною пожежі вважають коротке замикання в органі. Для встановлення усіх обставин надзвичайної події призначили низку експертиз. Кінцевий висновок експерти мають дати протягом тижня. У Костелі Святого Миколая вогонь пошкодив внутрішнє оздоблення будівлі та знищив орган. На реставрацію храму бізнесмени лише за добу зібрали понад 23 мільйонів гривень

Читайте також, що під Києвом на цукровому заводі стався паровий вибух, від якого постраждали кілька людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися