У Києві іномарка врізалась в опору світлофора

Ще один автомобіль згорів

У Києві рятувальники відбуксирували іномарку, яка потрапила у ДТП, та загасили пожежу в іншому автомобілі. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

У вівторок, 7 вересня, близько другої ночі столичним рятувальникам повідомили про дорожньо-транспортну пригоду у Дарницькому районі Києва. На вулиці Ревуцького водій автомобіля BMW не впорався з керуванням та врізався в опору світлофора. Прибувши на місце аварії рятувальники за допомогою спеціального обладнання відкрили капот автомобіля, відімкнули акумулятор та відбуксирували автомобіль. Жертв та постраждалих немає.

Ще одна надзвичайна подія сталася вночі у середу, 8 вересня, у Дніпровському районі столиці. На вулиці Двінській, 3/5 загорівся припаркований автомобіль Citroën. Менш ніж за пів години рятувальники загасили вогонь. Внаслідок пожежі постраждалих немає. 


Нагадаємо, 3 вересня у Києві сталася пожежа у Костелі Святого Миколая. За фактом пожежі відкрили кримінальне провадження. Попередньою причиною пожежі вважають коротке замикання в органі. Для встановлення усіх обставин надзвичайної події призначили низку експертиз. Кінцевий висновок експерти мають дати протягом тижня. У Костелі Святого Миколая вогонь пошкодив внутрішнє оздоблення будівлі та зруйнував унікальний орган. На реставрацію храму українські бізнесмени лише за добу зібрали понад 23 мільйонів гривень

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталися дві пожежі у багатоповерхівках. Одна з пожеж сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на проспекті Героїв Сталінграду, 15. На місці події рятувальники встановили, що горіла квартира на першому поверсі. Під час пожежі у приміщенні нікого не було. Ще одна пожежа сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на вулиці Зої Гайдай, 9/8 в одному із під'їздів на четвертому поверсі.

Читайте також, що під Києвом на цукровому заводі стався паровий вибух, від якого постраждали кілька людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися