У Києві згорів житловий будинок та три автомобілі (ФОТО)

Про пожежу розповіли у ДСНС столиці

У Києві сталася пожежа у приватному житловому будинку з розповсюдженням вогню на автомобілі. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу у Святошинському районі Києва рятувальникам повідомили сьогодні, 9 вересня, близько пів на третю ночі. Горів двоповерховий приватний житловий будинок на вулиці Садовій. По прибуттю на місце надзвичайної події рятувальники встановили, що загоряння виникло на другому поверсі. Вогонь також розповсюдився на перший поверх будівлі та на поруч припарковані три автомобілі.

На вході в будинок рятувальники знайшли чоловіка, який був у вкрай важкому стані. Постраждалого передали медикам. За попереднім діагнозом чоловік отримав опіки 2-3 ступеню. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Загасити пожежу на площі 150 квадратних метри рятувальникам вдалося за дві години.

Нагадаємо, 3 вересня у Києві сталася пожежа у Костелі Святого Миколая. За фактом пожежі відкрили кримінальне провадження. Попередньою причиною пожежі вважають коротке замикання в органі. Для встановлення усіх обставин надзвичайної події призначили низку експертиз. Кінцевий висновок експерти мають дати протягом тижня. У Костелі Святого Миколая вогонь пошкодив внутрішнє оздоблення будівлі та зруйнував унікальний орган. На реставрацію храму українські бізнесмени лише за добу зібрали понад 23 мільйонів гривень

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталися дві пожежі у багатоповерхівках. Одна з пожеж сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на проспекті Героїв Сталінграду, 15. На місці події рятувальники встановили, що горіла квартира на першому поверсі. Під час пожежі у приміщенні нікого не було. Ще одна пожежа сталася у дев’ятиповерховій житловій будівлі на вулиці Зої Гайдай, 9/8 в одному із під'їздів на четвертому поверсі.

Читайте також, що під Києвом на цукровому заводі стався паровий вибух, від якого постраждали кілька людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися