Під Києвом вщент згорів гараж, де ледь не стався вибух (ФОТО)

Під час гасіння пожежі знайшли балони з вибухонебезпечними речовинами

У селищі поблизу Києва сталася пожежа у приватному гаражі та будинку на колесах. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія трапилась у середу, 8 вересня. Рятувальникам повідомили про пожежу у селищі Горенка Гостомельської селищної територіальної громади. Горів приватний гараж на вулиці Мічуріна, легковий автомобіль Audi та будівля на колесах. Вогонь міг перекинутися на поряд розташований будинок та ще один гараж.

Під час гасіння пожежі в гаражі рятувальники знайшли шістнадцять балонів з вибухонебезпечними речовинами, які могли у будь який момент вибухнути. За півтори години вогонь вдалося загасити. Про постраждалих у ДСНС не повідомляють. Причина пожежі поки що невідома.

Ще одна масштабна пожежа сталася у Святошинському районі Києва. Згорів двоповерховий приватний житловий будинок на вулиці Садовій та три поруч припарковані автомобілі. Працівникам ДСНС вдалося врятувати від загибелі чоловіка. У важкому стані його із опіками доправили до лікарні.

Нагадаємо, у Броварах шукали вибухівку у міських лікарнях. Повідомлення про те, що опівночі у місті відбудуться вибухи, можливо в одній із місцевих лікарень, надійшло до правоохоронців від аноніма. Поліцейські, кінологи та вибухотехніки обстежували приміщення та прилеглі території медзакладів. Після перевірки вибухівку не знайшли. Проте правоохоронці встановили особу аноніма, який заявив про замінування лікарні у Броварах.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва сталися дві пожежі у багатоповерхівках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися