У Києві з коледжу евакуювали студентів: що сталося

Сьогодні вранці, 14 вересня, співробітники Нацполіції отримали повідомлення про замінування Економіко-технологічного коледжу КІБІТ (Інституту бізнесу і технологій) в Києві, розташованого в Подільському районі.

За вказаною адресою виїхали експерти-вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінологи зі службовими собаками та інші профільні групи. Територію коледжу оточили й ретельно оглядають на предмет виявлення вибухових пристроїв. З будівлі евакуювали понад 100 студентів, викладачів та інших працівників навчального закладу.

Дана подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції. За результатами перевірки буде розв'язано питання про правову кваліфікацію.

Нагадаємо, що поліція затримала 47-річного киянина за повідомлення про псевдомінування київського гуртожитку на проспекті Лісовому у Деснянському районі столиці. Коли правоохоронці, кінологи й співробітники інших профільних служб приїхав на місце події та шукали бомбу, чоловік просто спостерігав за процесом з зупинки громадського транспорту. Виявилося, що він знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в кількох районах столиці поліцейські провели рейд по хостелах, в яких шукали нелегальних мігрантів. Під час рейду вони виявили й доставили в Державну міграційну службу столиці та Київській області 102 іноземних громадян, серед них - 10 іноземців, які перебувають на території України незаконно.

Читайте також, що в Обухові після дзвінка місцевих жителів поліція провела обшук в будинку їх сусіда.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися