У Києві поліцейські провели рейд хостелами

Під час перевірок шукали нелегальних мігрантів

У кількох районах Києва поліцейські провели рейд хостелами, у яких шукали нелегальних мігрантів. Про підсумки перевірок розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Правоохоронці спільно з працівниками міграційної служби та міграційної поліції перевірили хостели у Шевченківському, Святошинському, Дніпровському та Солом’янському районах Києва. Під час рейду виявили та доставили до Державної міграційної служби столиці та Київської області 102 іноземних громадян, серед них — 10 іноземців, які перебували на території України незаконно.

Після перевірки двох порушників триматимуть у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства до примусового повернення на батьківщину. Окрім того, ще четверо нелегальних мігрантів мають самостійно виїхати з України у визначений термін. Решті іноземців виписали штрафи через порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні. Також порушникам скоротили термін перебування в Україні. 

Нагадаємо, на початку липня у Києві відбулися антитерористичні навчання співробітників Служби безпеки України та інших правоохоронців. Навчання спецпризначенців відбувалися спільно з Посольством Ізраїлю в Україні. Правоохоронці відпрацювали звільнення заручників у синагозі столиці в екстремальних умовах.

За легендою, "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, які знаходились у синагозі. Під час антитерористичної операції українські спецпризначенці звільнили усіх "заручників" і затримали "терористів". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Читайте також, що у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися